10 november 2016

Franchise

healthy and junk food concept - woman with fruits rejecting hamburger and cake

Altijd al gedroomd van een eigen bedrijf of wilt u uw huidige dienstenpakket verder uitbreiden?

Ga dan samen met ons de uitdaging aan.

Wij krijgen veel aanvragen uit steden waar wij nog niet zijn vertegenwoordigd. Daarom willen wij het aantal franchise vestigingen snel uitbreiden. Voor steden vanaf ca. 15.000 inwoners zoeken wij gedreven ondernemers, die op basis van gebiedsbescherming hun eigen ISM Point starten.
ISM (IkSlankafMet), de gezonde en verantwoorde methode voor gewichtsbeheersing. Speciaal voor u ontwikkeld op basis van jarenlange expertise op de afslankmarkt en in samenwerking met artsen en diëtisten. ISM is een afslankmethode dat al een aantal jaar bestaat. Sinds 2016 zijn we na veel vraag van onze klanten begonnen met een eigen ISM Point. ISM Point combineert het gebruik van voedingssupplementen om af te slanken met één op één coaching.

ISM Point is een unieke en innovatieve franchiseorganisatie die in de aantrekkelijke nichemarkt op het gebied van afslanken met fysieke personal coaching opereert. ISM Point wil met haar effectieve en betaalbare personal afslankingsmethode marktleider worden in Nederland met 100 ISM Points.

Wilt u meer weten over ISM Point laat dan hier uw gegevens achter en wij bellen u voor een persoonlijke afspraak of download hier de ISM Point Franchise brochure.